Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Резултати от проведените втори и трети етапи на конкурса за възлагане управлението на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД

На 02.12.2021 г. комисия, назначена със заповед на Кмета на община Троян, проведе втори и трети етапи на конкурса за възлагане управлението на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД, а именно:

  • Представяне на разработената от допуснатия кандидат Концепция за развитие на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД, за срок от 3 години.
  • Събеседване с кандидата, включващо въпроси по представената концепция, познаване на нормативната уредба, касаеща дейността на търговски дружества с общинско участие в капитала, представяне на способността на кандидата да планира и взима управленски решения, административни, професионални и делови качества и др.

Въз основа на  Крайната оценка на комисията, представляваща средноаритметичната оценка от разработената концепция за участие в конкурса и проведеното събеседване на допуснатите до втори и трети етапи участници в конкурса, комисията класира на първо място кандидата Пламен Бойновски.

На основание т.7.5 на Решение №491/30.09.2021 г. на Общински съвет – Троян, Решение №328/30.09.2021 г. на Общински съвет – Априлци и Решение №2/15.10.2021 г. на Общото събрание на съдружниците на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД, комисията не класира кандидата Ганка Кукенска.

 

 

 

Последна промяна: 16:47, 2 Декември 2021
Разглеждания: 436

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook