Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

(ПРИКЛЮЧИЛА) Разкажете ни историята на човек в нужда

Една от най-емоционалните кампании, които Община Троян организира през последните години е „Подари на непознат“. Кампанията има реализирани вече четири издания. През 2020 г. Община Троян ще продължи традицията, която носи радост на хората, които получават и на тези, които даряват.

Тази година Община Троян иска да включи още по-активно жителите на общината. Пишете ни и ни разкажете историята на свой познат, съсед, близък от община Троян. Човек, който се нуждае от помощ и бихме могли да зарадваме за предстоящите Коледни и Новогодишни празници с хранителни продукти, дрехи, други продукти от първа необходимост, играчки, ученически пособия. Защото познавайки личната история на даден човек, може да помогнем повече! Разкажете ни ако познавате човек, изпаднал в социално затруднение. Кажете ни от какво има нужда и не забравяйте да посочите неговите имена, телефон, адрес и ако има необходимост от дрехи и/или обувки – задължително размери. Ние, както винаги, ще запазим анонимността на хората, за които сигнализирате, че имат нужда от помощ. Всяко Ваше предложение ще бъде допълнително проучено от общинската администрация.

Своите предложения с пълната необходима информация изпращайте до 18.11.2020 г. /сряда/ на ddrenska@troyan.bg и tsukeva@troyan.bg. Списъците ще бъдат обобщени и обявени на 1.12.2020 г.

Последна промяна: 13:52, 20 Март 2024
Разглеждания: 580

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook