Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Заповед 745/14.05.2024 г. за организация на движението по случай 24-ти май

 

З А П О В Е Д
745/14.05.2024 г.

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА и чл.8 от Наредба №2 за организацията и безопасността на движението на територията на Община – Троян, с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и постигане оптимална организация на движението по случай 24-ти май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост 
 

Н А Р Е Ж Д А М


1. За времето от 10.00 часа до 11.00 часа на 24.05.2024 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по ул. „Васил Левски“ в участъка от кръстовище „АИР“ до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул.“Симеон Велики“.
Движението на ППС по забраненият участък да се възстановява непосредствено след преминаването на празничното шествие.
 2. Временно ЗАБРАНЯВАМ спирането на таксиметрови автомобили на стоянката, на ул. „Васил Левски“ – централна градска част от тото-пункта до пресечката с ул. „Симеон Велики“. 
3. Собствениците и наемателите на заведения и търговски обекти в района на централна градска част да осигурят безпроблемното преминаване на празничното шествие в посоченият по-горе часови диапазон.
4. Собствениците на МПС, притежаващи пропуск за паркиране в централна градска част да отстранят автомобилите от района до приключване на празничното шествие. 
    
Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на Началника на РУ – Троян  и на Вероника Тодорова – Зам.-кмет на Община – Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник излизащ на територията на общината.

Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица.


Донка Михайлова
Кмет на Община Троян

Последна промяна: 11:32, 15 Май 2024
Разглеждания: 62

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook