Начало Обявления Покана за предоставяне на оферти по 5 обособени позиции за доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане на Център за настаняване от семеен тип за лица с деменция

Навигация

www.troyan.bg

Покана за предоставяне на оферти по 5 обособени позиции за доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане на Център за настаняване от семеен тип за лица с деменция Печат Е-мейл
Обявления и уведомления - Обявления
Вторник, 27 Юни 2017 08:21

ПОКАНА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОФЕРТА

 

В изпълнение на чл. 7 от Договор за съвместна дейност РД 04-36/24.04.2017 г. между Фонд „Социална закрила“ и Община Троян за закупуване на оборудване и обзавеждане по проект „Оборудване и обзавеждане на Център за настаняване от семеен тип за лица с деменция в с. Добродан, Община Троян“, във връзка с чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП, Община Троян обявява процедура за избор на изпълнители с предмет:     Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане на Център за настаняване от семеен тип за лица с деменция в с. Добродан, Община Троян “ по 5 обособени позиции, както следва:


Обособена позиция № 1. Доставка и монтаж на отоплителни уреди - седем климатици, три конвекторни печки и една електрическа лира за баня.

Обособена позиция № 2. Доставка на бяла и черна техника: 8 телевизора със стойки, безжичен стационарен телефон, хладилник и прахосмукачка. Монтаж на стойките за телевизори.

Обособена позиция № 3. Доставка на компютърна техника - настолен компютър и лазерно мултифункционално устройство.

Обособена позиция № 4. Доставка на обзавеждане - 15 комплекта включващи: легло е матрак, гардероб, скрин и нощно шкафче от масивна дървесина.

Обособена позиция № 5. Доставка на офис и кухненско обзавеждане - 3 бюра, гардероб-три отделни модула по 4 гардероба, 4 маси за хранене, три офис стола, кухненско обзавеждане, мивка за вграждане със сифон, нагревател за вода, два разтегателни фотьойла, два дивана-еко кожа и 5 секционни офис шкафа.

 

* Подробна информация в прикачения файл.

Прикачени файлове:
ФайлОписаниеРазмер
Изтегляне на файла (pokana.pdf)ИзтеглиПокана и техническо предложение445 Kb