Начало Новини Всички Занимания за деца в летните месеци ще организират 8 учебни заведения, културни институции и спортни клубове в община Троян. Дейностите стартираха от 1-ви юни

Навигация

www.troyan.bg

Занимания за деца в летните месеци ще организират 8 учебни заведения, културни институции и спортни клубове в община Троян. Дейностите стартираха от 1-ви юни Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Четвъртък, 13 Юни 2019 16:39

 

В Община Троян постъпиха предложения от директорите на осем учебни заведения на територията на общината, за продължаване на дейностите за деца и ученици в съответните институции, в периода 01.06.-31.07.2019 г.

СУ „Св. Климент Охридски“, НУ „Св. св. Кирил и Методий“, НУ „Христо Ботев“, ОУ „Васил Левски“, с. Орешак, ОУ „Васил Левски“, с. Борима, СУ „Васил Левски“, с. Черни Осъм, ОбУ „Иван Вазов“, с. Дебнево и Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) ще провеждат занимания по интереси в сборни групи, като осигуряват: среда, съобразена с възрастовите особености, която гарантира опазване здравето на децата и учениците, учители за организиране на дейностите и провеждане на заниманията, целодневна организация, която включва условия за отдих на децата. Дейностите се финансират от делегирания бюджет на съответната институция. В ЦПЛР дейностите ще бъдат организирани в полудневни групи.

Летни дейности ще предлагат и НЧ „Наука-1870“, детският отдел на библиотеката, младежкият духов оркестър, спортните клубове.

Дейностите включват лятно четене, приложни дейности и изкуства, плуване, куклен театър, спортни игри, дейности сред природата, фотография, киномания и други. Всички дейности и местата, на които ще бъдат провеждани, може да се видят на сайта на Община Троян.

Прикачени файлове:
ФайлОписаниеРазмер
Изтегляне на файла (kulturni-institucii.docx)ИзтеглиКултурни институции19 Kb
Изтегляне на файла (sportni-klubove.docx)ИзтеглиСпортни клубове18 Kb
Изтегляне на файла (uchilishta-v-grad-troyan.docx)ИзтеглиУчилища в град Троян23 Kb
Изтегляне на файла (uchilishta-v-selata.docx)ИзтеглиУчилища в селата23 Kb