Начало Новини Всички Троян продължава да е желана дестинация за сключване на граждански брак

Навигация

www.troyan.bg

Троян продължава да е желана дестинация за сключване на граждански брак Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 27 Ноември 2018 08:20

Троян продължава да е желана дестинация за сключване на граждански брак

 

Троян се утвърди като желана и търсена дестинация за сватбен туризъм. Двойки от цялата страна идват тук, за да проведат своите тържества или граждански ритуал.

Троян и регионът привличат бъдещите семейства не само с модерните хотели с удобни ресторанти и подходящи открити площи за провеждане на семейства тържество, но и с нестандартните възможности за осъществяване на сватбените ритуали. Изнесените граждански ритуали са често срещани, а места като Музей на народните художествени занаяти и приложни изкуства, Информационно-културен център, НИХЗИ, с. Орешак, приветливия двор на Троянската света обител „Успение Богородично“ и други стават все по-чести домакини на двойките в този вълнуващ за тях момент.

Освен изнесените ритуали, двойките могат да сключат граждански брак и в обновената зала на Община Троян.

Троян е място, от което влюбените двойки могат да отнесат незабравим спомен за първия семеен празник. Най-много двойки от други градове, които са избрали Троян за провеждане на граждански ритуали в Троян, са били двойки от Русе, Плевен, Варна, Ловеч, София, Пловдив. Заявките за новия сватбен сезон в община Троян вече започнаха.

 

Станислава Вачева

"Връзки с обществеността"