Начало Новини Всички

Навигация

www.troyan.bg

Актуални
Започва пролетното измиване на улиците в Троян Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 07 Април 2020 16:16

ОП „Комунални услуги“ е готово с организацията на пролетното измиване на улиците в града и то започва от 08.04.

Миенето на улиците ще се извършва с три цистерни, които едновременно ще работят в три краища на града. Миенето ще започне по ул. „Васил Левски“ (от района на централното тото до Санаториума); по ул. „Христо Ботев“ (от ВиК – в посока Вила Ванна, до Санаториума) и третият район ще обхване ж.к. „Лъгът“ и ул. „Генерал Карцов“. След като приключи работата в тези райони, периодично и своевременно ще публикуваме информация за графика на служителите на общинското предприятие.

С оглед намалелия трафик и по-малкото движение на хора, очакванията са пролетното измиване на улиците да върви с
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Честит Световен ден на здравето!!! Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 07 Април 2020 10:08

Кметът Донка Михайлова поздравява медиците по повод Световния ден на здравето!

 
Удължава се срокът, в който може да платите с отстъпка отделни местни данъци Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Понеделник, 30 Март 2020 14:31

 

Уважаеми граждани и ръководители на предприятия,

Община Троян Ви уведомява, че със Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното  събрание от 13 март 2020 г., през 2020 г. се удължава срокът, в който може да платите с отстъпка отделни местни данъци. През 2020 г. отстъпка от 5 на сто ще се прави на лицата, предплатили до 30 юни данъка върху недвижимите имоти за цялата година или данъка върху превозните средства за цялата година.[ ПРОДЪЛЖАВА... ]
 
Първото заседание на новия консултанивен съвет за икономическо развитие на Троян ще е виртуално Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Четвъртък, 26 Март 2020 16:25

В хода на усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 на територията на страната, поставяща множество приоритетни въпроси свързани със здравето на жителите и на Троянска община, започва работа Консултативният съвет за икономическо развитие на община Троян.

„Знам, че някои ще кажат, че не е време за това. Мисля, че е време. Местният бизнес е разтревожен за бъдещето си. Гражданите на общината са притеснени за работните места и доходите си“, коментира кметът Михайлова решението да свика заседание на Консултативния съвет за мандат 2019-2023 г. „Намирам, че ако заедно Община и бизнес още сега започнем да търсим решенията, бихме могли да бъдем по-ефективни.
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

[ ПРОДЪЛЖАВА... ]
 
Изменение на Закона за ветеринарномедицинската дейност и промяна в реда за регистрация на „животновъден обект – лично стопанство“ Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Петък, 13 Март 2020 10:49

Уважаеми жители на град Троян,

С изменение на Закона за ветеринарномедицинската дейност от 14.02.2020 година е променен реда за регистрация на „животновъден обект – лично стопанство“.

На регистрация „животновъден обект – лично стопанство“ подлежат всички селскостопански животни: Едри преживни животни, дребни преживни животни, прасета за угояване, еднокопитни, зайци и птици.

За гр. Троян, вкл. кварталите: „Балкан“, „Попишка“, „Ливадето“ и махалите „Райковска“, „Дрянско“, „Калчевска“, „Хитровска“, „Расташкото“, „Кратунковци“, „Голяма Рибна“, „Малка Рибна“, „Дудевска“, „Бонковска“, „Горна Попишка“, „Сеновоза“, „Станковското“, „Широки орници“, „Цоневска“ и „Пиперска, местности „Алдишки рът“ и
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

Прикачени файлове:
ФайлОписаниеРазмер
Изтегляне на файла (obrazec-babh.doc)ИзтеглиЗаявление за регистрация на животновъден обект – лично стопанство61 Kb
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

страница 1 от 275