Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Кметът на Община Троян Донка Михайлова изпрати съболезнователна телеграма до Негово Превъзходителство Шаул Камиса-Раз – посланик на Държавата Израел в България. Печат Е-мейл
Четвъртък, 19 Юли 2012 10:42

По повод безпрецидентния за България акт на тероризъм, който бе извършен вчера на летището в Бургас срещу израелски граждани,  кметът на Община Троян Донка Михайлова изпрати съболезнователна телеграма до Негово Превъзходителство  Шаул Камиса-Раз – посланик на Държавата Израел в България.

В нея се казва:

Ваше  Превъзходителство,

Приемете най-искрени и дълбоки съболезнования към семействата и близките на загиналите и пострадали граждани на Израел в извършения вчера терористичен акт  на летището в град Бургас!

Решително и категорично осъждаме всякакъв вид и проява на тероризъм, защото унищожаването на невинни хора не може да бъде оправдано с никакви политически и религиозни цели.

Искам да Ви уверя в пълната съпричастност на жителите на Община Троян с болката на Вашите сънародници. Искрено преживяваме тяхната мъка и страдане и се молим за скорошно възстановяване на ранените.”

 

Донка Михайлова
Кмет на Община Троян