Навигация

www.troyan.bg

На 23.07.2018 г. започва работата по най-мащабния проект на Община Троян за 2018 г. – „Реконструкция кръстовище ул. „Васил Левски“ и ул. „Минко Радковски“ /при АИР/“ Печат Е-мейл
Новини - Предстоящо
Четвъртък, 19 Юли 2018 13:23

Уважаеми съграждани,

 

Информираме Ви, че на 23.07.2018 г. започва работата по най-мащабния проект на Община Троян за 2018 г.  – „Реконструкция кръстовище ул. „Васил Левски“ и ул. „Минко Радковски“ /при АИР/“.

Проектът, посветен на 150-та годишнина от обявяването на Троян за град, е от изключителна важност за разрешаване на транспортни и комуникационни проблеми в града. Изпълнението ще е трудно и неизбежно ще причини затруднение в организацията на движението, особено за живущите в района на обекта.

Информираме Ви, че експертите на Община Троян ще контролират стриктно изпълнението на дейностите качествено и в срок. Периодично ще бъде затваряна ул. „Васил Левски“ за преминаване, като за отделните етапи на изпълнение ще бъде въвеждана временна организация на движение. Допълнително затруднение е фактът, че в непосредствена близост се реализира и друг голям проект – реконструкция на Малък пазар.

Разбираме, че реализирането на кръговото кръстовище при АИР-а ще причини известни неудобства, но сме уверени, че реализираните дейности ще донесат удовлетворение и ще се поздравим с един обект, който не само облекчава движението в града, но и осигурява повече безопасност на пешеходци и водачи на моторни превозни средства.

При възникване на проблеми, свързани с новата организация на движение или достъп, може да подавате своите сигнали на тел. 0670/68050, за да достигнат бързо до отговорните служители, които да търсят решение.

 

Благодарим Ви за разбирането!